Skip to content

Cloudcom amplia l’oferta de fibra òptica

A partir d’ara, Cloudcom amplia la seva oferta de serveis de fibra òptica, afegint als nostres clients accessos de fibra òptica dual professional amb Backup 4G totalment transparent. Gràcies a aquest servei, és possible afrontar amb èxit la Transformació Digital, més encarà en empreses i PIMES que treballen al núvol, envien i reben arxius pesats o utilitzen telefonia IP.

Una connexió de qualitat

Al segle XXI, Internet és una eina imprescindible per tal de mantenir una bona productivitat empresarial. La seva importància, no va només relacionada amb mantenir-nos comunicats, sinó que té una incidència directa en l’accés a la informació, en l’organització, i ara més que mai, en el teletreball. Per aquests motius és necessari disposar d’una connexió amb la qualitat més gran possible, i així, evitar fallides de connectivitat.

Fibra òptica professional de Cloudcom

Com bé expliquem a aquest article (Cloudcom amplia la seva oferta de fibra òptica amb la xarxa d’Orange), Cloudcom, ofereix el servei de fibra òptica professional amb Backup 4G, que abasteix tot el territori nacional gràcies a disposar de xarxa de fibra d’Orange i de NEBA de Movistar. Gràcies al Backup 4G, en cas de fallida del sistema de la fibra, aquest servei entrarà en funcionament, mentre solucionem els vostres problemes de connectivitat.

Fibra òptica dual professional de Cloudcom

Per tal d’assolir les necessitats dels nostres clients, Cloudcom, ofereix a més a més el servei de fibra òptica dual. Com bé hem dit abans, en cas de caiguda de la connexió de la fibra, el Backup 4G entrarà en servei. Dit això, si la connexió 4G no satisfà les necessitats del client, la fibra òptica dual és la solució idònia, ja que disposaria de dos enllaços de fibra simètrics de diferents xarxes, donant suport a l’altre.

Característiques de la fibra òptica dual professional

Augment de la qualitat del servei

Gràcies a aquest segon enllaç amb igual capacitat, l’oferta de fibra òptica dual millora el servei de manera eficient pels usuaris, que disposaran d’una connectivitat integral, amb amplades de banda de 100 Mbps a 500 Mbps.

Blindar la connexió

A més de la disponibilitat total que aporta el doble enllaç, la connexió 4G ens proporcionarà un tercer backup sense fils, amb una commutació automàtica entre les connexions.

Estalvi

L’oportunitat de substituir les costoses línies dedicades al servei d’internet, pels enllaços de fibra òptica dual pot generar uns estalvis de fins al 50%, a més a més de garantir una millora de la disponibilitat.

Manteniment de la IP

Amb la fibra dual professional, igual que amb la fibra convencional, es podran mantenir totes les IP’s públiques.

Monitoratge + Servei Tècnic

Des de Cloudcom, volem prestar el millor servei als nostres clients.

D’una banda, per tal d’anticipar-nos i poder solucionar els possibles problemes de connexió, el nostre monitoratge en temps real, ens donarà la informació sobre l’estat de la fibra òptica.

D’altra banda, el nostre servei tècnic, realitza la instal·lació dels equipaments necessaris a les vostres oficines pel correcte funcionament de la fibra òptica.

Comparteix a les xarxes