Skip to content

Cas d’èxit Mas Salagros: Xarxa Wi-Fi6 Ecosostenible

L'equip de Cloud Comunicaciones ha desplegat una xarxa Wi-Fi6 ecosostenible a l'EcoResort 5* Mas Salagros sense interrompre l'activitat dels clients i empleats de la reserva natural, i respectant els valors naturals, ecològics i estètics del paisatge del Parc Natural de la Serralada Litoral, reforçant la certificació Green Globe, l'estàndard de sostenibilitat més gran del món per empreses del sector turístic.

Gràcies a aquesta solució innovadora, els clients i empleats de l'EcoResort poden gaudir d'una connectivitat sense límits per tal de millorar la seva experiència turística i la qualitat de treball, sense que hi hagi un impacte visual en el paisatge natural.  

Mas Salagros EcoResort 5*

Mas Salagros és el primer EcoResort de la península 100% ecològic, ubicat a Vallromanes, una reserva natural amb vista al Parc Natural de la Serralada Litoral a 20 minuts del centre de Barcelona.

L'EcoResort està compromès amb el medi ambient i els valors naturals, a més té en compte els materials utilitzats en la construcció, l'eficiència energètica i la gestió de residus, així com productes de proximitat i ecològics.

Necessitats

L’objectiu del projecte era dissenyar i implantar una xarxa WiFi6 de màxima qualitat i velocitat sense límit d’usuaris connectats. A més, era necessari desenvolupar el projecte sense interferir en l’activitat dels clients i empleats, tenint en compte l’arquitectura complexa del lloc i els estàndards de sostenibilitat i l’exigent normativa europea en matèria ecològica.

Solució

Després de realitzar les auditories pertinents, la innovadora solución es basa en una xarxa Wi-Fi6 segmentada i segura amb tecnología de RUCKUS a través del majorista en Espanya Wifidom.

La instal·lació consisteix en 50 punts d’accés de RUCKUS-CommScope i 2 controladors d’alta redundància, antenes interiors i exteriors duals, podent connectar-se per cable i per ràdio, per tal d’abastir el 100% del recinte, tots els edificis, les àrees de l’interior, habitacions, sales comuns i àrees exteriors adjacents.

A més, l’equip tècnic de Cloud Comunicaciones va dur a terme la implantació en paral·lel per tal de no interferir en les comunicacions de Mas Salagros.

Beneficis

Gràcies a la tecnologia de Ruckus, Mas Salagros garanteix connectivitat Wi-Fi a tot el seu entorn mantenint els paràmetres de consum elèctric i interferències electròniques al mínim nivell, i així continuar treballant amb els estàndards de sostenibilitat més alts.

D’aquesta manera els clients gaudiran de connectivitat sense límits ni interrupcions a un entorn natural i permetrà als empleats millorar la seva qualitat de treball.