Skip to content

Ciberseguretat

Tot comença amb una auditoria. Un equip amb més de 15 anys d'experiència, certificat en els principals fabricants de solucions de ciberseguretat, auditarà i detectarà els punts dèbils de la xarxa, amb l'objectiu de crear un entorn de treball segur i minimitzar l'exposició a ciberatacs. 

SOLUCIONS

COMPETITIVES I ADAPTABLES

Auditories de Seguretat | Firewalls UTM | Analítica de Dades | Serveis Gestionats 

Auditories de seguretat

El nostre equip de professionals realitza auditories de seguretat per tal d’analitzar i detectar els punts dèbils de la xarxa, amb l’objectiu de crear un entorn segur de treball i amb una exposició mínima a ciberatacs. 

Firewalls UTM

Implantem solucions de Firewall de Següent Generació (Next Generation Firewall) amb capacitat d’anàlisi de tot el tràfic de la xarxa en cerca de possibles atacs o virus informàtic. Gràcies a la inspecció profunda de paquets SSL (DPI-SSL), s’aconsegueix analitzar el tràfic encriptat gràcies a avançats patrons de detecció 

Analítica de dades

Elaborem informes d’analítica de seguretat diaris, setmanals o mensuals per tal que les empreses tinguin la informació necessària sobre l’estat de la seguretat de la xarxa. A més, també fem informes per incorporar a l’auditoria de Riscos Penals Corporatius (RPC). 

Serveis Gestionats

Gestionem la seguretat de l’empresa amb l’objectiu de ser proactius en el dia a dia i poder anticipar-nos a possibles intrusions, virus, malwares… abans que el client se n'hagi adonat. En aquest cas, realitzem informes d’analítica, configuracions remotes in situ, equips en dipòsit en cas d’avaria, actualitzacions, consultoria, etc.  

FABRICANTS

EN CIBERSEGURETAT