Skip to content

Innovem pels nostres clients

La relació propera amb el client és essencial per poder innovar dia a dia en noves solucions que satisfacin les seves necessitats.

SEMPRE AL CORRENT

DE LES NECESSITATS DEL CLIENT

Treballem sota els mateixos objectius que els nostres clients. Per nosaltres és important saber quina és la situació de cada client i estudiar cada cas de manera individualitzada per poder donar un servei personalitzat a la mida de les necessitats del client.

CLIENTS

QUE PARLEN PER NOSALTRES

El servei de Centraleta Virtual Qonexa de Cloud Comunicacions, ens ha permès compaginar la permuta de treball als nostres col·laboradors, entre oficina i teletreball, de manera eficaç i productiva, destacant la facilitat de la implantació, així com l’efectivitat i personalització del sistema a les nostres necessitats. Gràcies a aquesta capacitat d’integració amb els nostres programes de gestió de finques, ha millorat considerablement la productivitat.
Alex Esteve – Director General de Fincas Anzizu
La integració de la centraleta virtual Qonexa de Cloud Comunicacions amb Microsoft TEAMS, tant des d’ordinador com en el mòbil, ens ha permès la implantació del teletreball d’una manera senzilla i àgil, millorant els costos d’operació i suport.
 
Joan Soriano – IT System administrador de Germans Boada

CONTACTA’NS

T’AJUDEM EN EL QUE NECESSITIS

Volem ajudar-te, i per nosaltres és important saber quines són les teves necessitats o dubtes. Pots contactar amb nosaltres sempre que vulguis.