Skip to content

Cloud

Tenim una àmplia experiència en la migració a entorns Cloud o models híbrids, de la mà dels principals proveïdors de serveis de Data-Center i núvol públic. 

SOLUCIONS

COMPETITIVES I ADAPTABLES

Serveis de Data-Center | Comunicacions al núvol | Backup Online | Emmagatzematge al núvol 

Serveis de Data-Center

Els serveis de IaaS de Cloud Comunicaciones són la plataforma indicada per ajudar-te a aconseguir realitzar desplegaments IT amb rapidesa, facilitat i flexibilitat. 

Comunicacions al núvol

La digitalització de la infraestructura de comunicacions proporcionen millores en l’atenció al client a partir d’eines com la Centraleta Virtual, el Trunk SIP, la numeració virtual o el call center. Gràcies a això, el rendiment de l’empresa augmenta amb els serveis que s'adaptin a les teves necessitats 

Backup Online

La solució com a servei de Backup Online permet modernitzar la protecció de les dades i les operacions de gestió des d’una sola plataforma. A més amb Disaster Recovery Tests, l’equip de BaaS programa tests periòdics on s’estableixen una sèrie de tasques de verificació, on la reconstrucció de les dades de prova seran verificades posteriorment. 

Emmagatzematge al núvol

Migrem o implantem el seu entorn d’ofimàtica i col·laboració cap a les eines en línia de Microsoft 365 que permeten augmentar la col·laboració entre usuaris, la productivitat i la seguretat del sistema informàtic, prescindint de servidors dedicats. 

FABRICANTS

EN CLOUD