Skip to content

Cloudcom amplia la seva oferta de fibra òptica amb la xarxa d’Orange

Cloudcom ja disposa de xarxa de fibra òptica d’Orange per a entregar la fibra professional amb Backup 4G transparent. Amb aquesta incorporació ampliem l’oferta sumant-la a la de NEBA de Movistar. Així doncs, gràcies a poder emprar-la, podem garantir l’entrega del servei de fibra òptica professional a gairebé tot el territori espanyol.

Què és el Backup 4G?

El Backup 4G garanteix la disponibilitat conservant les IPs públiques de la fibra. Així doncs, en cas de caiguda de la connexió de fibra, el Backup 4G entrarà en funcionament.

Quines prestacions ofereix la Fibra Òptica Professional de Cloudcom?

Com a experts en comunicacions empresarials disposem i recomanem fer ús de fibres professionals. Aquestes garanteixen: un temps de resposta d’avaries d’un màxim de 24 hores; una garantia d’amplada del 80%; un equipament instal·lat d’alt rendiment, amb un funcionament durant períodes prolongats; donar accés al Data-Center per tal de connectar el Cloud amb les ubicacions físiques del client, i com bé hem dit anteriorment, disposar d’un Backup 4G amb el manteniment de les adreces IP per garantir accessos externs.

La Fibra Òptica Professional de Cloudcom, imprescindible pel Teletreball

Convé ressaltar que en un entorn on tots els empleats es connecten a l’empresa, el subministrament d’un accés seguir i d’alta disponibilitat, suposa un augment de la productivitat dels empleats en cas de fallida del sistema de la fibra, gràcies al Backup 4G. Per tant, totes aquelles empreses que comencin a iniciar-se al teletreball, han de disposar d’aquests equipaments per garantir un bon funcionament de les activitats diàries.

Anticipació als problemes

Si bé doncs, per tal que el servei sigui de qualitat, des de Cloudcom ens volem anticipar als vostres problemes de connexió en cas de »caiguda». Així doncs, mitjançant el monitoratge en temps real, podem saber l’estat de la vostra fibra en tot moment anticipant-nos a possibles incidències del servei.

Rang d’IP Pública

El rang que assignem als nostres processos de fibra òptica són de 2, 4 o 8 IPs públiques fixes, segons les necessitats que demanin els nostres clients.

Servei d’Instal·lació Tècnica

El nostre departament tècnic realitza la instal·lació dels equipaments necessaris in-situ a les vostres oficines pel correcte funcionament de la fibra òptica.

Comparteix a les xarxes