Skip to content

Cloudcom integra els serveis d’operador amb Microsoft Teams

Posa’t a l’avantguarda de les comunicacions unificades de la mà de Cloudcom, gràcies a la nostra integració com operador amb la solució de Microsoft Teams.

Què és Microsoft Teams?

La solució de Microsoft Teams és una eina potent de col·laboració que facilita enormement el treball en equip, on es crea un entorn de treball accessible als usuaris des de qualsevol mena de dispositiu, ajudant a l’equip de treball a compartir informació i els processos de treball de manera dinàmica en temps real.

Realitza trucades des de TEAMS a través de Cloudcom

Mitjançant la funcionalitat Direct Routing, aconseguim una integració total de la solució Microsoft Teams amb els nostres centres de trucades, agregant-se al servei de Centraleta Virtual o amb els serveis de Trunk SIP.

Truca des de Teams directament a les extensions de la centraleta

Realitza trucades a les extensions de la Centraleta Virtual, i a usuaris fora de l’entorn de Teams de la companyia. A la vegada, aquests, també podran comunicar-se directament amb qualsevol usuari de Teams.

Truca des de Teams a qualsevol número nacional o internacional

Realitza trucades als contactes de l’agenda, així com a tota mena de números convencionals fora de l’entorn de Teams.

Des de qualsevol dispositiu

Microsoft Teams es pot instal·lar a tots els sistemes operatius, Windows, Mac, iOs, Android, i a qualsevol dispositiu, Smartphone, Tablet, etc. Així doncs, ens permet estar connectats des de qualsevol dispositiu, en col·laboració amb els nostres equips de treball, facilitant l’emissió i recepció de trucades des de tots els dispositius de manera simultànea.

Comparteix a les xarxes