Skip to content

Cloudcom tanca un acord de patrocini amb el FC Sant Cugat per la temporada 2019-2020

El Futbol Club Sant Cugat i Cloudcom hem tancat un acord de patrocini per la temporada 2019-2020, amb el qual volem seguir reforçant el suport al futbol base i a l’esport.

Samarreta temporada 2019-2020

Cloudcom, a més de figurar de manera destacada a la samarreta, estarà vinculat directament amb les diferents activitats, esdeveniments i d’altres iniciatives promogudes pel F.C. Sant Cugat. Entre aquestes accions podem destacar el Campus Índia, una iniciativa pionera del F.C. Sant Cugat que va començar l’any 2013 amb una aliança solidària amb la Fundación Vicente Ferrer.

Imatge: https://santcu.cat/campus-sant-cugat-india/

A Cloudcom som un operador de Telecomunicacions que oferim serveis de telefonia fixe, telefonia mòbil i fibra per a empreses, així com serveis d’enginyeria, consultoria i auditoria d’infraestructures de telecomunicacions. El nostre objectiu és ajudar a les empreses en els processos de transformació digital en l’àmbit de les comunicacions empresarials, i aportar el nostre valor i experiència adquirida en nombroses implantacions.

Actualització 10/10/2019:

Estarem presents com a patrocinador durant l’acte de presentació dels equips de la temporada 2019-2020. L’esdeveniment serà retransmès per la TV de Sant Cugat el Dilluns vinent a les 21.30 hores.

Noticia relacionada: Cloudcom assoleix en menys de tres anys els seus objectius.

Comparteix a les xarxes