Consultoria


Projectes de telecomunicacions a la vostre mida

Enginyeries

El nostre equip de professionals desenvolupa projectes de telecomunicacions a la vostre mida, més enllà de l’àmbit de la telefonia, on poden englobar diferents enginyeries per a projectes de Networking, VoIP, Transformació Digital, Transició analògic-digital en l’àmbit de la VoIP, la seguretat en les infraestructures de comunicacions i control de les diferents fases dels projectes.

Auditories

A Cloudcom realitzem auditories específiques en l’àmbit de la seguretat de les infraestructures de comunicacions de les empreses (seguretat perimetral), realitzem test rigorosos del rendiment de la xarxa ethernet amb proves d’esforç que garanteixen que s’està treballant a una velocitat òptima, i dimensionem entorns sense fils tant amb tecnologia DECT per a la telefonia, com amb tecnologia Wifi per comunicacions de dades i contingut multimèdia.

Suport Tècnic

Disposem de departament tècnic propi per a instal·lacions, avaries, formacions, dubtes, etc. El nostre servei d’asistència tècnica es divideix en tres nivells principalment: L0, L1 i L2. Segons el tipus d’incidència o suport necessari, la petició serà ràpidament escalada al nivell de suport necessari. Els nostres tècnics compten amb un elevat nivell d’especialització en les tasques que duen a terme i estan certificats oficialment pels nostres principals fabricants.


Si voleu més informació sobre el nostres serveis de consultoria feu clic aquí

Si ho prefereixes, també pots trucar al 93 586 30 82