Skip to content

Descobreix les solucions de videoconferències de Cloud Comunicaciones

Per aconseguir la modernització del teu lloc de treball és necessari comunicar-se i col·laborar amb les eines de videoconferència adequades.

Sistemes de sales de videoconferència

Els sistemes de sales de videoconferència genera beneficis en molts àmbits, tot i això, és d’especial importància saber quins són els dispositius de qualitat que s’adaptaran de manera més eficient a les nostres necessitats.

Escull segons les teves necessitats

La rendibilitat i flexibilitat que ofereix el software Yealink Meeting permet gaudir d’una col·laboració simple i eficient en qualsevol lloc i moment.

El tot en un: Yealink MeetingEye400

El terminal de videoconferència 4K intel·ligent MeetingEye 400 és ideal per a sales de reunions petites. Compten amb un disseny de càmera integrada, altaveus, còdec de vídeo, Wi-Fi i Bluetooth, sent possible l’ús compartit de contingut inalàmbric mitjançant el VCH51, WPP20, Airplay o Miracast.

Tecnologia d’última generació

Qualitat d’imatge

La càmera ultra-HD de 20 megapíxels, el sensor Sony i el zoom digital x4, ens ofereix una qualitat d’imatge viva.

Enquadrament intel·ligent

El dispositiu està potenciat amb tecnologies avançades de IA, que inclouen detecció de rostres, ubicació de les fonts de so i seguiment de la veu.

So d’alta qualitat

Els 8 micròfons MEMS d’una sola direcció estan integrats a una matriu de micròfons lineals per millorar la capacitat d’eliminació del soroll i la reverberació.

Easy Mode: Ràpid i sense lligadures

Gràcies al MeetingEye 400 i el VCH51, podràs realitzar una videoconferència des de qualsevol plataforma i intercanviar contingut utilitzant només un sòl cable Ethernet. L’Easy Mode permet un funcionament fàcil, ràpid i sense friccions, gaudint d’una experiència fluida entre diferents plataformes.

Comunica’t de manera intel·ligent

Adequa la teva sala de videoconferències amb les millors solucions del mercat i gaudeix dels beneficis en comunicació i col·laboració que aporten els dispositius de VC de Yealink.

Comparteix a les xarxes