Skip to content

FEM 50, un any de commemoració a les pioneres del futbol femení del Sant Cugat FC.

El club vermell-i-negre va tancar el passat dissabte 18 de juny els actes de celebració del 50è aniversari del primer equip femení.

La cloenda del FEM50 del Sant Cugat FC, va començar amb una rua per la ciutat, seguidament d'un dinar d'equip a l'Hotel de Sant Cugat, on es van sortejar diferents premis dels patrocinadors per les jugadores i es va presentar la nova equipació del club de cara a la temporada vinent.

Amb aquest acte, conclou tot un any d'homenatges a aquelles pioneres que la temporada 1971/1972 creaven el primer equip de futbol femení de la ciutat de Sant Cugat.

Fundadores del primer campionat

El Sant Cugat FC va crear el seu primer equip femení a la temporada 1971/1972. Aquelles jugadores del Sant Cugat van desafiar a la Dictadura fundant juntament amb equips com el Barça, l'Espanyol, el Sabadell o el Sant Andreu la 'Copa Pernod', el primer campionat femení nacional, sent referents en la visibilització del futbol femení.

Pioneres del futbol femení

El creixement del futbol femení en l'entitat ha estat gràcies a les pioneres que van decidir lluitar per la igualtat en l'esport, fundant el primer equip femení i combatent els estigmes i perjudicis de l'època.

50 anys després, el Sant Cugat FC és el desè club català amb més llicències femenines, amb gairebé 150 jugadores i 8 equips en diferents categories.

 

Acte de cloenda del FEM 50

Després d'onze actes d'homenatge al cinquanta aniversari del futbol femení al Sant Cugat FC, el passat dissabte es van tancar els actes del FEM50 amb un dinar d'equip.

A més, es va fer entrega d'una samarreta commemorativa a cada una de les pioneres del Sant Cugat FC que van crear l'equip femení la temporada 1971/1972 i es va presentar la nova equipació per la temporada 2022/2023.

Com a patrocinadors, vam poder assistir a l'acte de cloenda, gaudir de la companyia i col·laborar amb el sorteig de regals per les jugadores.

#SomVermelliNegres 🔴⚫

Amb aquest acte es posa punt final al FEM 50, un any d'homenatges a les jugadores que van fer història al futbol català i que en formen part de la història del Sant Cugat FC i la seva identitat.

Per nosaltres és un orgull haver assistit a la cloenda del FEM 50, col·laborar amb el Sant Cugat FC i donar suport al futbol base des d'uns valors que ens representen.