Skip to content

Microsoft Teams, l’aplicació més competitiva en servei de videoconferències

Micrososft Teams competeix amb moltes aplicacions quant al servei de videoconferències. En l’àmbit professional, Teams, és l’aplicació líder. Gràcies a la centralització de les funcions de Skype Empresarial Online en una sola aplicació, l’organització i la col·laboració es torna eficient, així doncs, Microsoft Teams l’aplicació principal per a Microsoft 365. D’altra banda, Teams també donarà servei a particulars, destinant l’aplicació a l’entorn familiar.

Avantatges de la integració amb Skype

Convé ressaltar que Teams disposa totes les funcionalitats de Skype Empresarial, a més a més, està construït pel núvol amb micro serveis eficients a l’hora de treballar. Aquesta interoperabilitat permetrà que els usuaris de Teams i Skype es puguin comunicar a través de xats i trucades. Així doncs, es proporciona una millora de productivitat pels usuaris i una optimització de la senzillesa i eficàcia de la comunicació i col·laboració amb seguretat.

Teams com a aplicació per videoconferències

Microsoft Teams està dissenyat per fer que els treballadors col·laborin entre ells, el que fa que sigui considerada com a una aplicació important per fer videoconferències. Aquesta, se centra més en els xats entre equips, però tot i això, combina característiques de VoIP, col·laboració i vídeo en una sola aplicació. Quant a videoconferències, Teams pot allotjar trucades fins a 250 membres, oferint pantalla compartida i gravació de trucades.

Microsoft Teams en l’àmbit professional

A hores d’ara, en plena expansió del teletreball, els serveis que garanteix Teams faciliten la col·laboració gràcies a la configuració de reunions amb calendaris, compartir i crear contingut, establir grups de treball i fer trucades entre aquests. Així doncs, si afegim entre altres les funcionalitats que proporciona Skype, podem dir que estem davant de l’aplicació més completa per poder desenvolupar el teletreball de manera eficient.

Microsoft Teams per particulars

Un altre punt és la decisió de desenvolupar Microsoft Teams com a eina destinada a grups familiars i d’amics. Aquesta opció destinada a l’entorn més quotidià permetrà realitzar videotrucades, compartir fotos i vídeos, i mantenir conversacions per xat de manera senzilla. Així doncs, Teams també passarà a ser una aplicació per estar en contacte amb el dia a dia.

Microsoft Teams a Cloudcom

Des de Cloudcom, hem fet possible la integració de la nostra plataforma d’operador amb Microsoft Teams, dotant al sistema de trucades externes a fixos i mòbils. A més a més, la integració amb les extensions de la Centraleta Virtual, permeten que els usuaris de Teams puguin trucar a qualsevol extensió d’aquesta i viceversa des de qualsevol dispositiu.

Comparteix a les xarxes