Microsoft Teams


Cloudcom Integración Microsoft Teams
Cloudcom Integración Microsoft Teams

Plans de trucades

De ben segur que alguna vegada us heu preguntat si amb Microsoft Teams és possible fer trucades a números externs, mòbils o fixos, nacionals o internacionals.

Cloudcom és el primer operador de telecomunicacions a Catalunya en oferir plans de trucades per a Microsoft Teams, a preus molt competitius.

Gràcies a la funcionalitat de Direct Routing (encaminament directe) integrada a Microsoft Teams, és possible integrar la nostra plataforma d’operador amb la infraestructura de Microsoft Teams. Això fa possible dotar al sistema de trucades externes a fixos i mòbils, siguin nacionals o internacionals a través d’un Trunk SIP (línies IP).

Esquema bàsic integració amb Microsoft Teams
Esquema bàsic integració amb Microsoft Teams

Integració amb les extensions de Centraleta

A més de dotar Microsoft Teams de trucades externes, també podem integrar les extensions de la Centraleta Virtual amb els usuaris de Microsoft Teams.

Aquesta integració permet que usuaris de Microsoft Teams puguin trucar a qualsevol extensió de la Centraleta Virtual, sigui un telèfon fixe o sense fils. Alhora, també permet que qualsevol extensió pugui trucar a un usuari de Microsoft Teams.

Els usuaris de Microsoft Teams podran atendre trucades internes i externes allà on siguin i des de qualsevol dispositiu, ja sigui un Smartphone, Tablet o ordinador personal (PC). Microsoft Teams podrà romandre obert a qualsevol dispositiu i l’usuari podrà atendre la trucada des del que consideri més adient.

Integració amb Microsoft Teams
Integració amb Microsoft Teams