Skip to content

Networking

Dissenyem i posem en servei projectes integrals de xarxes cablejades i sense fils, dissenyats específicament per cada tipus de client. Proveïm equipament de fabricants líders en el món del networking, el que ens garanteix l'èxit en les implantacions. 

SOLUCIONS

COMPETITIVES I ADAPTABLES

Disseny de xarxes cablejades i sense fils | Auditories de networking | Projectes de xarxes industrials | Manteniment de xarxes existents

Disseny de xarxes cablejades i sense fils

Comptem amb l’experiència necessària per dotar a les empreses de xarxes de comunicacions fiables i d’alt rendiment, tant com cablejades com sense fils, per tal que les empreses tinguin una amplada de banda òptima per desenvolupar tasques col·laboratives i comunicatives fluides i de qualitat. 

Auditories de networking

Realitzem auditories de xarxa per tal de detectar tots els punts febles, documentant l’estat de tot l’equipament disponible i realitzant un informe detallat, proposant millores per tal d’augmentar el rendiment, l’eficiència i la seguretat de tota la infraestructura de comunicacions. 

Projectes de xarxes industrials

Desenvolupem projectes orientats a xarxes industrials per tal de segmentar i protegir l’accés a la xarxa industrial, sense comprometre el funcionament d’altres xarxes corporatives o productives de l’organització, amb l’objectiu que el client pugui implementar solucions industrials 4.0 amb les màximes garanties de seguretat i funcionament. 

Manteniment de xarxes existents

Realitzem manteniments preventius i correctius de xarxes de comunicacions, per tal d’allargar la vida útil i garantir un funcionament òptim de la xarxa existent. 

FABRICANTS

EN NETWORKING