Skip to content

Office 365 és ara Microsoft 365

Microsoft ha anunciat recentment les subscripcions a Microsoft 365 Personal i Família, on els productes subscrits a Office 365 passaran a utilitzar la marca Microsoft 365 amb canvis per a petites i mitjanes empreses.

Quins avantatges permet Microsoft 365?

Microsoft 365 va començar com un paquet de llicències per a clients empresarials amb la combinació de Windows, Office i Enterprise Mobility and Security (EMS). A hores d’ara, aquest conjunt d’aplicacions i serveis, posen la Intel·ligència Artificial (IA) i altres innovacions d’avantguarda a la nostra disposició.

A més a més, gràcies a la integració dels serveis de Microsoft Teams amb la nostra Centraleta Virtual podreu gaudir de les prestacions d’aquest servei.

D’Office 365 a Microsoft 365

Així doncs, els productes Office 365, passaran a anomenar-se Microsoft 365 i el canvi serà de forma automàtica, la qual cosa implica la innovació de noves aplicacions i serveis. Aquestes reflectiran els avantatges de Microsoft 365 integrant la IA i altres innovacions que treballin per la productivitat i el benefici de les petites i mitjanes empreses.

Nomenclatura dels nous productes

Quant als noms dels productes, el canvi, és només en la nomenclatura, així doncs, l’oferta no varia els preus ni les característiques en aquest moment. Per tant:

Office 365 Empresa Essentials passarà a ser Microsoft 365 Empresa Bàsic.

Office 365 Empresa Premium passarà a ser Microsoft 365 Empresa Estàndard.

Microsoft 365 Empresa passarà a ser Microsoft 365 Empresa Premium.

Office 365 Empresa i Office 365 ProPlus es convertirà en Aplicacions de Microsoft 365. S’utilitzarà si és necessari l’etiqueta »per empreses» i »per grans empreses» per distingir-les entre si.

Versions que NO varien de nomenclatura

Els següents productes no pateixen canvis sobre la nomenclatura:

Office 365 per empreses

Office 365 E1

Office 365 E3

Office 365 E5

Office 365 per Firstline Workers

Office 365 F1

Office 365 per l’àmbit educatiu

Office 365 A1

Office 365 A3

Office 365 A5

Office 365 per l’Administració Pública

Office 365 G1

Office 365 G3

Office 365 G5

Que passarà amb les aplicacions més comunes d’Office?

Sobre les aplicacions més comunes d’Office com Word, Excel o Power Point, s’enfondeix una nova vida per aquestes, vinculades com bé hem dit abans a la Intel·ligència Artificial i les experiències originades al núvol, com és el cas de Microsoft Teams. Així doncs, se sustentaran amb un conjunt de serveis comuns mantenint les dades segures, evolucionant la versió Office.

Integració de Microsoft Teams amb la nostra Centraleta Virtual

Microsoft 365 hi ha inclòs noves capacitats a Microsoft Teams. A part de les funcions d’emmagatzematge al núvol i l’ús compartit dels arxius per col·laborar des de qualsevol lloc, també és possible realitzar trucades als usuaris de Microsoft Teams des de les extensions de la Centraleta Virtual o amb els serveis Trunk SIP de Cloudcom, gràcies a una integració total del servei mitjançant la funcionalitat Direct Routing.

Comparteix a les xarxes