Skip to content

Digitalitza la teva companyía amb el
KIT DIGITAL

Com a Agents Digitalitzadors oferim a les empreses solucions a través del bo digital, un recurs que facilita i dinamitza la transformació digital de les petites empreses i autònoms.

PROGRAMA KIT DIGITAL

Transforma digitalment la teva empresa gràcies al Programa KIT DIGITAL subvencionat per fons europeus ''Next Generation EU'' dins del Pla de Recuperació Transformació i Resiliencia.

QUÈ ÉS EL PROGRAMA KIT DIGITAL?

El KIT DIGITAL és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per aconseguir avançar significativament en la maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.

La iniciativa disposa d'un presupost de 3.067 milions d'Euros destinats a un període d'execució de l'any 2022 a l'any 2023.

BENEFICIARIS

Les solucions digitals que proporciona el KIT DIGITAL estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci. Si l'empresa beneficiària compleix amb les condicions establertes en les bases de la convocatòria del KIT DIGITAL, es podrà disposar d'un bo digital per accedir a solucions de digitalització.

Aquestes empreses estan dividides en 3 segments:

Segment 1

2.000€

Microempreses entre 1 i 2 empleats i persones en situació d'autoocupació.

Segment 2

6.000€

Petites empreses o microempreses entre 3 i 9 empleats.

Segment 3

12.000€

Petites empreses entre 10 i 49 empleats.

VOLEM AJUDAR-TE

CLOUD COMUNICACIONES S.L. està acreditat com Agent Digitalitzador en solucions de Comunicacions Segures i Ciberseguretat.   

Comunicacions Segures

  • Protegeix les dades de la teva empresa d'atacs Ransomware i altres amenaces de seguretat, com a atacs de Phishing, Malware, DDoS (denegació de servei), etc. Analitza tots els fitxers descarregats d'Internet a través d'un motor de Sandboxing que decidirà que fitxers estan lliures d'amenaces per a mantenir una xarxa segura.
  • Protegeix els accessos remots a la teva empresa amb la implementació de connexions segures a través de SSL-VPN amb xifratge fort extrem a extrem.
  • Realitza registres de connexió de tot el trànsit cap a i des d'Internet, per a obtenir visibilitat del que està succeint en tot moment.
  • Protegeix també els dispositius mòbils de la teva empresa perquè facin connexions segures a l'organització i mantenir la privacitat de les dades.

Ciberseguretat

  • La solució de Ciberseguretat et permetrà protegir l'accés a la xarxa per evitar l'accés no autoritzat a les dades de l'empresa mitjançant polítiques d'accés i segmentació de la xarxa.
  • A més, podràs escollir la teva empresa amb solucions Anti-malware i Anti-Spyware, així com solucions de protecció del correu electrònic Anti-Spam i Anti-Phishing.

Totes les solucions que integren el KIT DIGITAL inclouen un servei de suport i manteniment durant 12 mesos. A més, cada solució inclou un servei de formació, per poder adquirir coneixements suficients per gestionar l'eina, especialment en matèria de compliment normatiu.

CONTACTA’NS

T’AJUDEM EN EL QUE NECESSITIS

Volem ajudar-te, i per nosaltres és important saber quines són les teves necessitats o dubtes. Pots contactar amb nosaltres sempre que vulguis.

Catalan CA Spanish ES