Skip to content

Projectes IT

El nostre treball es basa en un model proactiu, que ens permet anticipar-nos a possibles problemes, gràcies al treball de monitoratge sobre els equips instal·lats. Com a membres certificats del programa CSP de Microsoft, estem habilitats per gestionar tota la cartera de solucions Cloud de Microsoft 365.

SOLUCIONS

COMPETITIVES I ADAPTABLES

Projectes de Transformació Digital | Dissenys de plans de contingència | Manteniments informàtics | Consultoria IT 

Projectes de Transformació Digital

Dissenyem projectes de Transformació Digital des d’una metodologia pròpia tenint en compte la situació i les necessitats del client, ajudant-los en el disseny estratègic d’un procés digitalitzador i implementant solucions.    

Dissenys de plans de contingència

Executem plans de contingència en totes les àrees del negoci implantant solucions per tal d’assegurar la continuïtat del negoci. Aquestes mesures poden incloure restauració de servidors, backups, restabliment de les comunicacions, posada en marxa de la xarxa d’àrea local (LAN), etc. 

Manteniments informàtics

A partir de l’equip professional informàtic de Cloud Comunicaciones, monitorem els punts crítics del sistema informàtic en qüestió, per poder anticipar-nos a incidències crítiques i evitar parades de sistema. A més, realitzem revisions periòdiques i anàlisis d’aquests punts crítics per tenir controlades les incidències i detectar punts de millora. 

Consultoria IT

Analitzem la infraestructura dels sistemes informàtics i realitzem estudis i avaluacions del seu ús, de l’automatització de processos, operacions i fluxos de treball, entregant un informe detallat del nivell productiu i de l’estat del sistema. Un cop realitzat l’estudi es dissenyen les solucions, amb propostes de millora adaptades a les necessitats del client. 

FABRICANTS

EN PROJECTES IT