Skip to content

Qonexa UcaaS: La Nova Era de la Comunicació Empresarial.

La forma en què les empreses es comuniquen ha evolucionat significativament en les últimes dècades. Les empreses necessiten solucions eficients i escalables que els permetin connectar-se amb els seus clients i col·laboradors de manera fàcil i senzilla, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

És per això que sorgeix Qonexa UCaaS, per a donar resposta a aquestes necessitats, oferint un sistema de Comunicacions Unificades integrat a la nostra Centraleta Virtual perquè la teva companyia tingui una comunicació empresarial més productiva, eficient, flexible i segura, orientada al creixement del teu negoci.

Cuidem la teva empresa com si fos la nostra

En Cloud Comunicacions fa més de 30 anys que estem especialitzats en el món de les telecomunicacions i en solucions de digitalització per a empreses.

Gràcies al nostre llarg recorregut en el sector, coneixem totes les tecnologies del mercat, per la qual cosa som crítics a l'hora de triar solucions de qualitat.

Des de la posició del client, som conscients del difícil que és realitzar inversions en sistemes de Comunicacions Unificades a causa de la seva complexitat tecnològica, per la qual cosa es tendeix a pensar que una inversió d'aquest tipus no es traduirà en beneficis per a l'empresa.

Però… Què passaria si et diguéssim que Qonexa UCaaS està ideat per a augmentar la productivitat i garantir la seguretat al 100% sense dificultats?

El valor de Qonexa UCaaS

Les Comunicacions Unificades cobreixen les necessitats del futur, i amb Qonexa UCaaS reduiràs costos amb el mínim esforç tecnològic. Una solució escalable en la qual no et sortiràs del teu pressupost, amb eines per a grans empreses accessibles per a microempreses i pimes. Tot des d'una plataforma única.

El valor de la solució en Comunicacions Unificades radica en la seva capacitat d'integrar i simplificar la comunicació empresarial. Però les seves funcionalitats avançades van molt més enllà:

– Basat en la web i accessible des del mòbil en qualsevol lloc amb connexió a internet.
– Vendes via web: flama, comença un xat de vídeo, comparteix documents, i molt més. Tot des de la teva pàgina web.
– 100% segura sense aplicacions addicionals.
– Integracions amb els sistemes existents en l'empresa.

Qonexa: Qomunicació i Qolaboració

Qonexa, la nostra operadora de telecomunicacions està al teu costat per a assegurar-se que la solució s'adapta perfectament a les teves necessitats.

A més, la teva empresa disposarà un servei d'atenció al client i de suport tècnic personalitzat, gràcies als nostres professionals i els nostres equips de treball, un valor afegit propi que s'agrega a les funcionalitats de Qonexa UCaaS.

També et pot interessar