Skip to content

Renovar el teu hardware és renovar la teva manera de treballar

Els processos de treball migrats al núvol han canviat la manera de comunicar-nos i col·laborar. En el dia a dia, recorrem a dispositius físics com a telèfons IP, ordinadors, telèfons intel·ligents o auriculars, podríem dir que convivim amb ells durant gran part de la nostra jornada laboral. 

Aquests dispositius ens permeten agilitzar els processos de treball i faciliten la gestió de les comunicacions diàries. Quan el hardware no està renovat o actualitzat implica no disposar dels avantatges en el teu espai de treball d'un que sí que ho està.

Assegura les teves comunicacions

Tots els elements de hardware que connectes a internet estan exposats ser hackejats a mesura que passa el temps, i més encara si la seguretat del dispositiu va quedant obsoleta amb el pas dels anys a causa de la falta de suport del fabricant.

Així doncs, és de necessitat canviar-ho per un altre nou que disposi d'elements de seguretat que garanteixin una vida útil de l'equip duradora.

No alenteixis el teu treball

Les actualitzacions i millores generals fetes en les interfícies dels dispositius són la forma més senzilla d'aconseguir el màxim rendiment. Però el sector de les TIC està en constant evolució i innovació, i sempre voldrem la solució més rendible i competitiva, per la qual cosa renovar els teus equips i accessoris suposarà augmentar l'accessibilitat i flexibilitat del treball.

Així doncs, no sols és renovar un dispositiu, és millorar la qualitat de treball i de l'atenció al client mitjançant equips amb funcionalitats d'última generació que faran que la teva manera de treballar sigui cada vegada més ràpida.

Encara que no ho creguis, estàs estalviant

Per molt que sembli el contrari, reparar els equips d'una empresa té un cost més elevat que d'adquirir de nous. A més, cal tenir en compte la relació cost-benefici.

De què serveix reparar un dispositiu que està arribant al final de la seva vida útil? Els riscos continuaran estant i les teves despeses augmentaran.

Per tant, és necessari substituir el vell maquinari abans que comenci a ser un llast, i reemplaçar-los per equips que aportin beneficis a l'hora de treballar.

Integra les teves comunicacions

Cada vegada són més les empreses que disposen d'un sistema de comunicacions unificat i de col·laboració. Perquè aquest sigui eficient, és important disposar d'un hardware de garanties, que permeti integrar-se amb diversos programes com un CRM, el correu electrònic, softwares de comunicacions unificades i de col·laboració, eines per a registrar converses o gestionar la comunicació.

Les integracions permeten optimitzar totes les funcionalitats dels programes des d'una plataforma, obtenint beneficis a l'hora de treballar en remot i augmentant la qualitat de treball, agilitant tots els processos.

En definitiva, perquè una empresa sigui productiva necessita un entorn que també ho sigui, per la qual cosa els múltiples avantatges i beneficis que aporta un hardware d'última generació, i el que possibilita, són evidents enfront dels dispositius obsolets.

Volem ajudar-te

En Cloud Comunicacions volem que la teva empresa disposi d'un elenc d'equips que s'adaptin a les teves necessitats i millorin la teva qualitat de treball.

Per a això, disposem solucions Hardware as a Service i de rènting tecnològic que permeten a les empreses disposar de dispositius actualitzats sense necessitat de realitzar altes inversions.