Skip to content

Revoluciona les vendes i l’atenció al client
amb Wildix WebRTC KITE.

La comunicació empresarial ha evolucionat durant els últims anys, i cada vegada són més les empreses que decideixen adoptar sistemes de comunicacions unificades que els permeti millorar el contacte amb els clients. Internet s'ha transformat en el principal mitjà per fer negocis mundialment, i qualsevol organització necessita convertir els usuaris d'Internet en clients potencials mitjançant la seva web.

La solució Wildix WebRTC KITE permet la comunicació en temps real des dels navegadors d'Internet i les aplicacions mòbils, canviant el paradigma de les comunicacions empresarials sent ràpides, eficaces, segures, adaptables a l'amplada de banda dels usuaris i compatible des de qualsevol dispositiu.

Tenir una pàgina de «Contacte»
no és suficient

Les pàgines tradicionals de «Contacte» amb números de telèfon i adreces de correu electrònic ja s'han quedat enrere i no t'ajudaran a convertir els teus contactes en resultats.

Els usuaris volen una resposta ràpida i directe per part d'un agent, i cap formulari o adreça de correu ofereix l'atenció i dedicació que esperen de forma immediata.

Per tant, el que necessita la teva empresa és una eina professional que transformi el teu lloc web en l'element central del teu negoci

Què és Wildix WebRTC KITE?

Kite es basa en la tecnologia WebRTC i és la nova forma de comunicar-se en la web generant més tràfic en la teva pàgina, permitent interactuar amb els teus clients de forma directa i en temps real.

Gràcies a Kite, el visitant de la teva web pot començar a comunicar-se amb un xat d'audio o vídeo, compartir l'escriptori i enviar o rebre arxius amb un sol clic des del navegador i de forma segura.

Contacta de manera instantània amb el responsable que solicitis

Els consumidors volen que es valori el seu temps, i amb Kite podran escollir QUI i COM li dona aquesta informació que necessita.

De fet, segons estudis el 83% dels consumidors veu la missatgeria instantània com un mètode d'atenció al client efectiu, preferint un xat en temps real per obtenir una resposta ràpida a les seves demandes.

Plantilles HTML personalitzables

Tu decideixes la informació que vols mostrar: imatge de l'usuari, disponibilitat, ubicació.

Tu decideixes si vols solicitar dades personals per accedir al servei.

Tu esculls el teu KITE preferit:

  • KITE integrat a la pàgina de Contacte.
  • KITE com a un botó més en la pàgina web.
  • KITE integrat en la firma del correu electrònic (contacte directe des d'e-mail).
  • KITE com a Widget al fons o a un costat de la pàgina web (actiu durant tot el període de navegació).

Incrementa les vendes
fins a un 52%

Avui dia els consumidors no fan trucades per comprar – es limiten a mirar la pàgina web, però amb KITE les oportunitats de negoci es veuen augmentades, i la teva pàgina web es transformarà en un centre de vendes gràcies a les seves funcionalitats.

Cas pràctic

Posem-nos en el cas què una empresa necessita un sistema de sala de videoconferència:

L'usuari navega per la nostra web i veu totes les solucions, però, no sap quina serà la que s'adaptarà millor a les seves necessitats i inicia un xat des de l'opció de KITE per parlar amb un responsable de vendes.

L'agent vol assegurar-se de quina serà la solució més competitiva pel client, i en veure que aquest està utilitzant un smarthphone llença una videotrucada per poder veure la sala de reunions de la seva oficina.

Un cop han intercanviat informació, el responsable de vendes ofereix dues solucions que s'adaptarien a la seva sala de reunions segons les dimensions, però el client vol assegurar-se que tria la millor opció.

El responsable ensenya el catàleg de solucions de sala de videoconferències compartint pantalla i li envia al client. Allà apareix més informació i finalment es decideix per la solució que més s'ajusta a les seves necessitats. 

 

Cloud Comunicaciones: GOLD Partner de Wildix

En Cloud Comunicaciones apostem per les millors solucions del mercat, i en el que engloba les Comunicacions Unificades, les solucions de Wildix es posicionen al Quadrant Màgic de Gartner® 2021 mundialment com a proveïdor d'UCaaS.

Amb el sistema de comunicacions empresarial Wildix UC&C, augmentaràs la competitivitat i l'eficiència, podent col·laborar, compartir i ser el més ràpid i òptim a l'hora de comunicar-te amb el teu mercat gràcies a la tecnologia WebRTC.