Serveis d’Electrònica en Xarxa


Especialistes en xarxes empresarials

A Cloudcom som especialistes en el desenvolupament de projectes de xarxes per a empreses i som conscients de les necessitats que tenen. És per això que, les nostres implantacions es realitzen amb auditories prèvies i amb la instal·lació d’equips professionals.

Seguretat en xarxes industrials

Amb la indústria 2.0 cada cop són més els equips connectats a xarxes TCP/IP. A Cloudcom tenim una dilatada experiència en la implantació de xarxes industrials, segmentant el tràfic de cada proveïdor i facilitant accessos segurs per a cadascun d’ells, evitant que un sol element pugui comprometre la seguretat de tota la xarxa industrial i corporativa.

Xarxes Wifi

La mobilitat dins de les empreses és un factor molt important a tenir en compte. Avui dia, pràcticament tots els dispositius disposen de connectivitat sense fils i l’ús de xarxes Wifi ràpides, segures i d’alta capacitat són molt demandades per les empreses. A Cloudcom realitzem auditories prèvies per determinar el nombre de punts d’accés així com la seva ubicació. Treballem amb fabricants punters en l’àmbit de la connectivitat, podent oferir a les empreses l’última tecnologia sense fils Wifi6.

Ràdio-enllaços

És habitual trobar-se amb empreses que disposen d’edificis propers l’un de l’altre però sense possibilitat d’enllaçar-los mitjançant qualsevol mena de cablejat. Per aquests casos, mitjançant tecnologia Wifi podem equipar els edificis d’equips d’alta potència de transmissió per connectar-los d’una manera fàcil i eficient.