Serveis Informàtics


SERVIDORS DEDICATS
SERVIDORS CLOUD
ALLOTJAMENT WEB
BACKUPS AL NÚVOL

Allotjament Web

Transferència il·limitada

7 dies de retenció

Snapshots

Monitoratge 24×7

Servidors Cloud

Servidors Linux

Servidors Windows

CORES Intel Xeon

Configuració a mida

Servidors Dedicats

Màxima seguretat

Sistemes de protecció

Velocitat  garantida

Múltiples aplicacions

Backups al núvol

Màxima garantia

Còpies automatitzades

Disaster Recovery

Suport Tècnic

MANTENIMENT INFORMÀTIC
CONSULTORIA

Manteniment Integral

Manteniment informatic

Manteniment Integral d’equips informàtics a nivell de software i hardware. Realitzem auditories de tot l’equipament informàtic per tal de garantir el seu funcionament

Auditories informàtiques

Realitzem exhaustives auditories de tots els elements de la xarxa informàtica i plasmem els resultats en un complet informe elaborat específicament per a vosaltres.

Consultoria

Consultoria

Disposem d’un departament especialitzat en Consultoria Informàtica amb una dilatada experiència en l’àmbit TIC

MICROSOFT CLOUD SERVICES

Com a Microsoft Service Provider podem oferir i comercialitzar tot l’ecosistema de solucions al núvol de Microsoft

Office 365

Office 365 Empresa és l’oferta de correu electrònic i programari allotjat de Microsoft que proporciona a les empreses fins a 300 usuaris. Office 365 Empresa facilita la comunicació i col·laboració en documents de Office online, a més de proporcionar accés als seus comptes de correu electrònic i calendari des d’un PC / Mac o un dispositiu mòbil iOS, Android o Windows. Inclou versions d’escriptori i web d’aplicacions populars com Outlook, Word, Excel i PowerPoint, Microsoft Teams i 1 TB d’emmagatzematge i ús compartit d’arxius amb OneDrive.

Existeixen tres paquets diferents: Office 365 Empresa Essentials, Office 365 Empresa i Office 365 Premium.

Intune

Microsoft Intune és un servei de seguretat en el núvol que té com a missió la gestió dels dispositius mòbils (MDM), gestió d’aplicacions mòbils (MAM), i les capacitats de gestió dels PC. Microsoft Intune és una part fonamental de Enterprise Mobility Suite.

Azure

Microsoft Azure és un conjunt de serveis en el núvol per a ajudar la seva organització a satisfer les seves necessitats comercials. Li atorga la llibertat de crear, administrar i implementar aplicacions en una xarxa mundial enorme amb les seves eines i marcs favorits.

Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 Business Central és una solució de gestió que inclou eines de comptabilitat, planificació de recursos i gestió de relacions amb els clients. Proporciona informació en profunditat basada en una anàlisi obtinguda mitjançant la connexió de les diferents parts de l’empresa en un mateix sistema. Business Central li permet gestionar les seves finances, automatitzar la seva cadena de subministrament, millorar el seu servei al client, gestionar projectes i optimitzar operacions, entre altres possibilitats.