Skip to content

Serveis de primera mà

A Cloud Comunicaciones volem resoldre les necessitats de les empreses, sempre amb una atenció personalitzada en qualsevol àmbit.

SERVEIS

QUE RESPONEN A LES TEVES NECESSITATS

Ens posem a la disposició de les empreses a través dels nostres serveis per analitzar-les i ajudar-les en el seu procés de digitalització, sempre tenint en compte el cas de cada una d'elles per poder oferir solucions 100% adaptades als seus recursos.

Consultoria IT

Comptem amb un equip de professionals especialitzat en noves tecnologies aplicades a l'empresa. Ens adaptem a les diferents situacions i necessitats de les empreses amb la finalitat de digitalitzar processos habituals i actualitzar els sistemes informàtics per augmentar l'eficiència del negoci.

Auditoria 

Realitzem estudis i avaluacions dels punts crítics i de l'ús dels sistemes informàtics, mitjançant una anàlisi d'infraestructura i funcional, entregant un informe descriptiu detallat del nivell productiu del sistema. Una vegada realitzat l'estudi, dissenyarem les solucions que s'adaptin a les necessitats requerides.

Enginyeria de projectes

El nostre departament IT s'encarrega de fer projectes de migració a entorns al núvol com Microsoft Exchange Online i Microsoft 365. A més a més, realitzem implantacions en entorns IaaS i assegurem la seguretat informàtica amb protecció perimetral i protecció de l'endpoint.

Suport Tècnic 

El departament tècnic executa les tasques de monitoratge remot dels punts crítics dels sistemes informàtics, realitzant revisions periòdiques per analitzar-los. Mitjançant la nostra eina de ticketing es du a terme el seguiment i resolució de les incidències, sempre amb un tracte personalitzat.

SERVEIS

QUE GESTIONEN LA SEGURETAT EMPRESARIAL

Ajudem a les empreses a gestionar la seva seguretat a través dels nostres Serveis de Seguretat per poder anticipar-nos a possibles intrusions, virus, malwares, etc. abans que el client se n'hagi adonat. Dins dels Serveis de Seguretat Gestionada oferim:

  • Informes d'analítica diaris, setmanals o mensuals.
  • Configuracions remotes i in-situ.
  • Informe per adjuntar a l'auditoria de Riscos Penals Corporatius (RPC).
  • Equip en dipòsit en cas d'avaria.
  • Actualitzacions.
  • Consultoria. 

QONEXA

CONEIX ELS SERVEIS D’OPERADOR

Qonexa és la nostra marca d'operador de telecomunicacions, i el seu catàleg de serveis estan orientats al desenvolupament efectiu de les comunicacions empresarials.