Skip to content

Sistema multicel·la de Yealink

El sistema multicel·la IP DECT W80 de Yealink, està dissenyat per proporcionar a les organitzacions o empreses cobertures sense fils, amb una fàcil implementació completa. La tecnologia Full Duplex i el còdec Opus, fa que l’usuari pugui gaudir de la mobilitat i de l’experiència elaborada d’àudio, a més a més, aquesta solució presenta beneficis d’escalabilitat en diverses ubicacions, com magatzems, hotels, concessionaris, oficines, establiments minoristes i altres grans espais.

Configuració simple i ràpida implementació

El sistema multicel·la permet a usuaris i distribuïdors una configuració senzilla en tots els entorns de xarxa, incloent-hi xarxes sense multidifusió. Així doncs, els usuaris poden configurar el sistema fàcilment, a més a més de planificar implementacions a gran escala. Gràcies al kit d’eines d’implementació multicel·la IP DECT de Yealink, les ubicacions de cada estació base W80B, podran ser confirmades amb rapidesa.

100 dispositius múltiples amb 100 trucades simultànies

Amb el sistema multicel·la podrem arribar a connectar a la xarxa el W80DM, el gestor DECT i fins 30 estacions base W80B, el que permetrà l’enregistrament de fins a 100 dispositius terminals múltiples. A més a més, el sistema admet fins a 100 trucades simultànies, fet que implica una millora de la qualitat de comunicació, evitant senyals de línia ocupada.

Beneficis i Funcions Principals

Principals Funcions

Roaming i Handover sense talls

Fins a 100 trucades simultànies

Fins a 30 estacions base

Fins a 100 Handset

Fins a 100 comptes SIP

Suporta XML/LDAP/Agenda Remota

Suporta Director Xsi

Cobertura DECT fins a 50 metres en interiors i 300 metres a exteriors

Tecnologia DECT

Suporta Còdec Opus

Suporta PoE

Seguretat i Estabilitat

D’una banda, la tecnologia DECT de Yealink, proporciona a aquest sistema multicel·la estabilitat en trucades, d’altra banda, el Roaming & Handover evita les tallades en les trucades. A més a més, el xifrat DECT impossibiliten l’espionatge de la conversa. Finalment, la seguretat de la comunicació SIP estarà garantida gràcies a les funcions de TLS i SRTP.

Contactes DECT Avançats

El receptor d’una trucada entrant, obtindrà a la pantalla la informació detallada de l’origen de la trucada (número i nombre de la persona que truca). Això és possible gràcies a la compatibilitat amb la majoria de plataformes PBX, que fan que els contactes siguin accessibles des del sistema de Yealink.

Fàcil Instal·lació i Desplegament

En la xarxa multicast els administradors es beneficien de la provisió Zero Touch quan l’estació base es connecta a la xarxa. Per determinar les ubicacions correctes de les bases W80B l’equip de planificació resulta una eina molt útil a l’hora de planificar grans instal·lacions.

Cloudcom

Des de Cloudcom, estem experimentats en instal·lacions de sistemes multicel·la per a oficines o grans superfícies. A més a més, disposem d’una gamma de productes de telefonia IP i telèfons sense fils DECT de Yealink, proporcionant-nos una especialització en el coneixement de la tecnologia d’aquest fabricant.

Comparteix a les xarxes