Trunk SIP


Estalvia en el cost de les trucades amb el Trunk SIP de Cloudcom

Com funciona el Trunk SIP de Cloudcom?

Un Trunk SIP o línia IP és un tipus d’accés que fa ús del protocol IP per establir trucades, i són transportades des de centraleta fins als nostres servidors a través de la connexió a Internet. Aquest tipus de línies són compatibles amb qualsevol centraleta que suporti Veu IP.

Pla de trucades per Microsoft Teams

De ben segur que alguna vegada us heu preguntat si amb Microsoft Teams és possible fer trucades a números externs, mòbils o fixos, nacionals o internacionals.

Cloudcom és el primer operador de telecomunicacions a Catalunya en oferir plans de trucades per a Microsoft Teams, a preus molt competitius.

Compatible amb la majoria de fabricants de centraletes

El Trunk SIP o línies IP de Cloudcom és compatible amb la gran majoria de fabricants de centraletes com poden ser: Alcatel-Lucent, Cisco-Systems, Panasonic, Avaya, Asterisk, entre d’altres.

Numeració Fixe Virtual i Intel·ligent

Podem proveir la línia IP amb numeració fixe geogràfica de qualsevol província del territori nacional, o bé, numeració de la xarxa intel·ligent 900 i 902. Així mateix, també podem proporcionar numeracions de més de 60 països.

Backup automàtic de trucades

Si teniu qualsevol problema amb la vostra connexió a Internet, us ha marxat la llum, o heu tingut qualsevol altre incident que us impedeix rebre trucades, els nostres sistemes us desviaran les trucades al número de telèfon fixe o mòbil que ens faciliteu en el moment de fer la configuració del servei.

Sense permanències de cap tipus

Els nostres contractes de servei no tenen clàusules de permanència, pel que si no esteu satisfets amb el servei, podeu marxar en qualsevol moment.


Contacta amb nosaltres fent clic aquí

Si ho prefereixes, també pots trucar al 93 586 30 82