Skip to content

Augmenta la competitivitat i l’eficiència amb Wildix UC&C, el sistema de comunicacions empresarial basat en la teva web

L'entorn web ha revolucionat la nostra societat i la manera en què treballes. Internet ha connectat a les persones i ha obert nous canals de comunicació, creant noves formes de col·laborar i oportunitats mai vistes. Avui dia, cada vegada més companyies aposten per les Solucions en Comunicacions Unificades i Col·laboració (UC&C).

En aquest cas, Wildix ha creat un sistema d'UC&C basat al núvol, Wildix Unified Communications & Colaboration, la primera solució de Comunicacions Unificades i PBX VoIP des del navegador, dissenyada per les empreses que volen augmentar la rendibilitat i productivitat mitjançant sistemes 100% segurs (secure-by-design).

Comunicacions Unificades

Col·laboració

WebRTC Kite

Mobility

Integració

Hardware

Què és i què aporta el sistema d’UC&C Wildix a les empreses?

Els sistemes de Comunicacions Unificades i Col·laboració, són un grup de tecnologies que ofereixen múltiples serveis des d'una única plataforma. Gràcies a la tecnología VoIP, UC&C és l'arquitectura de sistemes que fa possible la transformació digital de l'empresa, substituint als sistemes PBX físics, amb característiques molt limitades.

Les empreses, cada vegada són més ràpides, flexibles i digitals, per la qual cosa unificar les tasques de comunicació permet:

✔️​​ Racionalitzar les operacions diàries.

✔️​ Potenciar la productivitat.

✔️​ Augmentar el compromís dels empleats.

✔️​ Millorar el servei al client.

✔️​ Optimitzar processos del negoci.

✔️​ Reduir costos en desplaçaments.​

✔️​ Garantir la disponibilitat de tots els empleats en qualsevol moment i lloc. 

+52% VENDES VIA WEB

Wildix és l'únic sistema PBX que permet als usuaris web trucar-te, començar un xat de text o vídeo, compartir documents i molt més… directament des de la teva pàgina web.

MAJOR EFICIÈNCIA I FLEXIBILITAT

Wildix és la primera solució completament basada en la web i accessible des del mòbil: l'App Wildix funciona amb qualsevol sistema operatiu per smartphone, a l'oficina, l'aeroport des de l'estranger… qualsevol lloc amb connexió a Internet.

SECURE-BY-DESIGN

Wildix està dissenyat per ser segur (secure-by-design). No necessita SBC o VPN: veu i dades estan SEMPRE protegits perquè compta amb un sistema de xifrat natiu integrat.

Wildix Comunicacions Unificades

La solució UC&C Wildix garanteix la millor experiència d'usuari al posar a la teva disposició una única interfície web per gestionar la teva comunicació interna i externa des de distints canals.

✔️ Comunicació en temps real amb usuaris interns i externs: trucades d'audio i vídeo, conferències, possibilitat de compartir escriptori, xat corporatiu…

✔️​ Accés online des de qualsevol dispositiu a les agendes compartides i a la informació de disponibilitat: PC, telèfons fixos, dispositius mòbils i DECT.​

✔️ Completament basada en la web i molt intuïtiva, la interfície Collaboration està disponible des del navegador. No necessites formació extra per utilitzar-la.​

Wildix Collaboration

Wildix Collaboration es basa completament en la web i és accessible des del navegador, des de qualsevol Sistema Operatiu sense haver d'instal·lar cap programa i des d'una única interfície on es troben tots els contactes i es realitzen trucades i videoconferències, a més d'incloure un xat corporatiu amb un o diversos companys per compartir escriptori i continguts.

La integració amb CRM i les aplicacions fa possible accedir als serveis Wildix Unified Communications amb el software ja utilitzat per la companyia.

WebRTC Kite – Transforma la teva web en un centre de contactes.

¿Vols generar més tràfic a la teva pàgina web i interactuar amb els clients directament i en temps real?

Gràcies a WebRTC Kite, la web de l'empresa es transforma en una eina fàcil i potent per promocionar el negoci i atreure nous clients.

Els visitants de la teva web podran començar a comunicar-se amb l'empresa a través d'un xat d'àudio o vídeo, compartir l'escriptori i enviar o rebre arxius amb un sol clic.

Wildix Mobility

Avui dia, la mobilitat s'ha convertit en una obligació, i Wildix Mobility aumenta la llibertat i la flexibilitat a l'hora d'administrar les comunicacions empresarials, sent un servei programable i flexible perquè no perdis cap trucada important estiguis on estiguis, amb un sol número i en qualsevol dispositiu.

Amb l'App Mòbil Wildix Collaboration Mobile tots els serveis de Comunicacions Unificades són a la teva disposició en dispositius iPhone, iPad Touch, iPad i Android. 

Integracions amb aplicacions Windows i Web

Els avantatges de Wildix UC&C poden ser integrats amb aplicacions de tercers i softwares basats en la web, d'aquesta manera, és possible gestionar les trucades des del PC Windows o aplicacions web externes. 

D'altra banda, una gran quantitat de programes i aplicacions web (CRM, ERP, Fias/Fidelio) integren les prestacions de Wildix UC&C i son compatibles per ser utilitzats amb els sistemes de comunicacions Wildix.

Hardware as a Service

Un dels avantatges de Wildix és que el client no ha de preocupar-se per la garantia o obsolescència de cap dispositiu. Hardware as a Service proporciona una garantia millorada per actualitzar el dispositiu més recent. També protegeix tots els dispositius de qualsevol problema amb el reemplaçament avançat gratuït.