Skip to content

VII Edició Torneig Solidari Sant Cugat – Fundació Vicente Ferrer

Torneig Solidari

El passat dissabte 22 de febrer es va disputar el torneig solidari Sant Cugat FC – Fundació Vicente Ferrer, on els fons aniran destinats al Campus Sant Cugat- Índia.

Format i participants

El torneig ha reunit una quantitat de 30 equips, 10 per categoria (Pre-benjamí, Benjamí i Aleví) en un format de 2 grups de 5 equips. Entre els participants trobem referents del futbol català com el FC Barcelona, el Girona, el Gimnàstic de Tarragona, Reus… entre altres equips destacats.

A més a més, la participació d’equips com el Dussh Lokomotiv rús i el ASL Japan del Japó aporten un caràcter internacional a la competició.

Campus Sant Cugat – Índia

El Campus Sant Cugat-Índia és un projecte social i esportiu desenvolupat a la ciutat d’Anantapur que promou l’esport, la igualtat i el compromís. Aquesta iniciativa va sorgir des del Sant Cugat FC amb l’aliança solidària amb la Fundació Vicente Ferrer.

Després dels èxits dels primers anys, formant gairebé a 200 jugadors i jugadores en futbol els torneigs solidaris són vitals per poder continuar amb aquesta iniciativa.

Actualment, el projecte s’ha consolidat i s’ha estès a altres disciplines com el bàsquet, amb la participació de la UESC i el Qbasket.

Comparteix a les xarxes